LEEF ENERGIEK & BEWEEG PIJNVRIJ
 . . . 
 

WAT KLANTEN SCHRIJVEN


WIL JE OOK EEN BERICHT IN ONS GASTENBOEK PLAATSEN? DAT KAN!

OM HET GASTENBOEK TE OPENEN -> KLIK NET BOVEN DE ONDERSTAANDE LIJN

GASTENBOEK (schrijf hier je bericht)

Shirley Van Dam - Weber
22-11-20 15:13:53
BERICHT 1

Eindelijk de juiste behandelaar (nummer 30) gevonden na 5 jaar!

In mei 2015 begon de bekkeninstabiliteit tijdens m’n zwangerschap en na een zware bevalling in september 2015 was de pijn zó erg dat ik niet meer zelfstandig uit bed kon komen. De pijn aan m’n bekken, rug en stuitje was zo erg. Vele behandelingen volgde, van bekkenfysiotherapie, manueel therapie, chiropractie en osteopathie tot een revalidatietraject bij Spine & Joint, een speciale behandeling in Duitsland en vele onderzoeken in diverse ziekenhuizen. In totaal heb ik 29 behandelaren gehad en ontelbare behandelingen.

Vaak hoorde ik de belofte ‘het komt goed, ik ga je helpen om weer pijnvrij te worden’ maar helaas, ik werd wel wat mobieler maar nooit pijnvrij. Uiteindelijk hoorde ik vaak ‘je bent toch wel een moeilijk geval’ of ‘ik kan je helaas niet helpen’ of zelfs ‘het zit tussen je oren’. Vijf jaar lang had ik chronische pijn, aan m’n rug, bekken en stuitje. Nooit een moment pijnvrij en was ik heel beperkt, kon max. een half uur zitten, 20 minuten wandelen en 10 minuten staan. En elke 2 a 3 uur moest ik minimaal een kwartier liggen om de dag soort van door te komen, maar altijd met veel pijn.

Tot ik in de zomer een bericht las van Mari-Anne van de Vlierd over Paul Bax in Venlo. Ik had al eens eerder over hem gehoord (hij deed mee aan het RTL 4 programma Ollolai), toen zei ik al tegen mijn man ‘wie weet kan hij mij helpen’, maar ja een reis naar Sardinië zag ik niet zitten. En zelfs Venlo was te ver weg. Ik had al vaker behandelaren gehad waarvoor ik 1,5 uur in de auto moest (m’n man reed), en altijd was de reis zo slopend dat de behandelingen niets deden. Het werd eerder erger.
Shirley Van Dam - Weber
22-11-20 15:11:01
BERICHT 2

Dus waarom zou ik nu wel helemaal naar Venlo gaan? Maar toch volgde ik m’n gevoel en ging wél voor een intake op 15 augustus. Na de intake garandeerde Paul mij dat hij mij kon helpen. En doordat ik daar intern kon verblijven in het gastenverblijf hoefde ik niet telkens heen en weer. Op 15 september startte deel 1 van mijn revalidatietraject. Ik verbleef 6 dagen in Venlo, elke dag een behandeling en het voelde zelfs een beetje als vakantie dankzij de mooie kamer, de prachtige omgeving én het zwembad! Chantal, de vrouw van Paul is een goede gastvrouw en ik voelde mij echt welkom!

Eerst was ik nog wat sceptisch, want ja, m’n geloof in herstel was wel weg na 5 jaar non-stop behandeling van maar liefst 29 behandelaren zonder verbetering. Maar al na deel 1 voelde ik groot verschil. Ik stond wel gek te kijken toen Paul zei ‘nee je hoeft niet eerst te rusten voordat jullie naar huis rijden’. Huh, hoe bedoel je, ik ben al 3 uur op, heb net een behandeling gehad en moet ruim 2 uur in de auto zitten?!

Maar... hij had gelijk! Ik kon gewoon 2 uur in de auto zitten (met een korte tussenstop om even te rekken en strekken). Thuis ging ik verder met mijn oefenen en trainingsschema (dit klinkt misschien zwaar, maar bestaat vooral uit oefeningen en wandelen).
Shirley Van Dam - Weber
22-11-20 15:09:16
BERICHT 3

Twee weken later ging ik voor deel 2 weer naar Venlo, ditmaal 3 dagen. Ik voelde al enorm verschil qua pijn, ik kon langer zonder rustmoment en kon langer wandelen en zitten. En na deel 2 voelde ik weer verbetering.

Twee weken daarna ging ik voor het laatste deel weer 4 dagen naar Venlo. We verbleven daar nu met z’n drieën (met m’n man en zoontje) en maakte er een mini-vakantie van in de mooie omgeving. Toen hebben we zelfs een training in het bos gedaan waarbij ik goed heb leren joggen! Dat had ik enkele weken daarvoor niet kunnen dromen.

Nu volg ik thuis mijn trainingsschema en ben ik hard bezig om mijn lijf nog sterker te maken om zo uiteindelijk helemaal pijnvrij te zijn! Maar wat we nu in zo’n korte periode al hebben bereikt is ongelofelijk! M’n rugpijn is al zóveel minder en m’n stuitpijn is weg!!! Waardoor ik weer uren achter elkaar zittend kan werken! Ik hoef niet meer elke 2 a 3 uur te liggen, ik hou het nu gewoon vol van 7.30 uur tot meestal rond 17.00 uur!! En ook al een aantal keer tot 20.00 uur en een keer zelfs tot 21.30 uur!! Een hele dag zonder te hoeven liggen!
Shirley Van Dam - Weber
22-11-20 15:07:25
BERICHT 4

Hier had ik niet meer van durven dromen. En dit gun ik jullie allemaal natuurlijk ook enorm! Al jaren lees ik de verhalen hier mee en vele tips heb ik uitgeprobeerd, maar dit was voor mij DE TIP! Dankzij Paul heb ik mijn leven terug en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik volledig pijnvrij zal worden, want tot nu toe heeft hij in alles gelijk gehad.

Iedereen is natuurlijk anders, maar als je je ook maar enigszins herkent in mijn verhaal kan ik je écht aanraden; boek een intake bij Paul Bax. Ook al moet je er ver voor rijden. Direct bij de intake kan hij zeggen of hij je wel of niet kan helpen. Zo niet, dan is de intake kosteloos. Maar dat komt gelukkig niet vaak voor. Zijn behandelwijze is heel bijzonder en hij heeft een magisch oog voor het vinden van de oorzaak. Dat klinkt een beetje zweverig, maar dat is hij absoluut niet. Hij heeft heel veel kennis en ervaring om mensen te helpen die chronische pijn hebben en vaak uitbehandeld zijn.

Omdat ik zoveel mogelijk vrouwen met bekkeninstabiliteit wil inspireren heb ik meegewerkt aan een video review. Zo krijg je een beetje een idee van het behandeltraject.
Joyce Stenebome - van Mosseveld
09-11-20 16:23:48
Na jaren klachten van rugpijn, 2 hernia operaties en de mededeling om de onderste 2 ruggenwervels vast te laten zetten om van mijn klachten af te komen, ben ik niet bij de pakken neer gaan zitten en kwam ik via een kennis (en voormalig rug patiënt) in contact met Paul.
Ruggenwervels vast laten zetten was voor mij “ het laatste redmiddel” en heb ik zo lang mogelijk uitgesteld. Pas als er géén verdere mogelijkheden tot herstel meer waren, had ik dit uiteindelijk gedaan om van de rugpijn af te komen.
In eerste instantie was ik terughoudend over het feit dat Paul mij kon herstellen en van de pijn af kon helpen. Na jarenlang specialisten te hebben gezien, brengt het enige argwaan met zich mee als het om een volgende specialist gaat.
Bij de intake zei Paul dat hij mij zou kunnen helpen, vastzetten van de ruggenwervels zal niet nodig zijn en hij gaat mij van de rugpijn af helpen.
Na 10 behandelingen ben ik uitermate blij met het feit dat ik bij Paul terecht ben gekomen en dat ik van de rugpijn af ben.
Paul is een zeer kundig persoon en heeft hij mij inderdaad weten te helpen.
Als rug patiënt zal ik elke dag mijn oefeningen moeten blijven doen. Hierdoor zal er nog meer progressie komen en zo (onder)houd ik mijn rug in een goede conditie, zonder operatie en zonder pijn.
Tonen: 5  10 
 
 
E-mailen
Info
Instagram